Uutiset

HUOM! Kyrönpellon ampumaratojen käyttäjät, numero johon radoille menemisestä ilmoitetaan, on muuttunut! Uusi numero 04 552 974 06 90!

 

Peurapaistia tarjolla lauantaina 16.3. klo 15.00 Seurapirtillä hirviporukalle, naistoimikunnalle ja johtokunnalle! Sitovat ilmoittautumiset Tapio Loimulalle (p. 045 3284088) 11.3. mennessä. Paistin jälkeen saunomismahdollisuus.

 

Järjestyksenvalvojakorttien uusimista vaille olevat, 27.4. Mäntyharjulla (paikka avoin) mahdollisuus jatkokurssille. Ilmoittautumiset Antille (p. 0500 863475) henk.tunnuksen kera!

 

Kyrönpellon hirviradan käyttövuorot 2019 lisätty Ratavuorot-välilehdelle!

 

Loppiaisena 6.1.2019 päättyi yhteislupa-alueen ilvesjahti! Kuvassa saaliin kanssa ampuja Mikko Nieminen sekä jahdissa avustanut suomenajokoira Raja-Alhon Sutki ja omistajansa Juhana Hirn!

 

 

Seuran sihteeri tiedottaa!

 

Himppasen tuntuu olevan epäselvyyttä tuossa Omariistassa ja jäseneksi liittymisessä. Siitä ei tule sähköpostiin kutsua, vaan kutsu on olemassa omariistassa (niillä, joiden metsästäjänumeron tiedän). Useampikin jo käyttää omariistaa, muttei ole jäsenenä. Monilla on varmaan myös se tilanne, ettei ole kerran sisään mentyään koskaan kirjautunut ulos. Tehkääpä se, kirjautukaa uudelleen (samalla tulee käyttöön viimeinen versio ohjelmasta) ja sitten: kattokaa tää video, siinä opastetaan, miten jäseneksi liitytään. https://www.youtube.com/watch ja sitten vielä tämä https://www.youtube.com/watch

Reviiriin liittymisestä tulee sähköpostikutsu, tarkastakaa myös roskapostilaatikko, mutta vain niille, joiden sähköpostin tiedän.

 

 

Tervehdys kaikille.
Vuokramaiden vienti Reviirin sähköiseen järjestelmään etenee, syksyksi pitäisi olla valmista. Sen jälkeen kaikilla jäsenillä on mahdollisuus tarkastella alueita joko kotikoneella tai älykännyllä metsässäkin.
Tämä vaatii kuitenkin b-barkin ilmaisversion lataamisen puhelimeen.
Samassa yhteydessä on päivitetty myös OmaRiistan ohjelmassa hirvialueita, nekin saa kännykkään. Ohjelma on ilmainen. Myöskin Reviirin kartat saa näkymään OmaRiista-ohjelmassa.
Nämä kun on valmiit, kaikilla on tieto luvallisista alueita ja mitä siellä saa metsästää (edellyttää tietysti tietoteknisiä laitteita).
Jäsenistöltä tämä edellyttää seuraavia asioita: tutustukaa ennakkoon Reviiriin ominaisuuksiin. OmaRiistan käytöstä löytyy oikein hyviä video-ohjeitakin, joiden avulla jäseneksi kirjautuminen tms. kyllä selviää. Toistaiseksi Reviiriin on kutsuttu vain pieni osa jäseniä, lähinnä käyttäjiä, koska karttatyö on vielä kesken. Samoin OmaRiistassa kutsuttuja jäseniä on vain muutamia. Tästä johtuu, että allekirjoittanut on tilastojen mukaan kaatanut viime syksyn hirvistä yli 90%.
Asia korjaantuu OmaRiistan osalta ensi syksynä, kun saadaan kaikki hirvi/peuraporukkaan osallistuvat kutsuttua jäseniksi ohjelmaan, silloin kaadot ja havainnot menevät oikeille henkilöille.
Jotta kummassakin ohjelmassa tuo jäseneksi kutsuminen onnistuu, tarvitaan kaikilta, jotka haluavat karttoja tarkastella, metsästyskortista löytyvä henkilökohtainen metsästäjänumero sekä sähköpostiosoite ja puhelinnumero.
Ilmoitus on kätevintä tehdä sähköpostilla minulle (pekka.suhonen@surffi.fi). Jos joku ei omista sähköpostia, metsästäjänumeron voi ilmoittaa vaikka tekstiviestillä (050-5360026) tai soittamalla.
Vaikka joku hirvenmetsästäjistä ei halua/voi näitä ohjelmia käyttää, metsästäjänumeron tarvitsen kuitenkin OmaRiistaa varten.

 

Kyrönpellon hirviradan käyttövuorot 2017 löytyvät Ratavuorot -välilehdeltä! 

 

Kotisivujen päivitystä ja seuraa koskevissa tiedotusasioissa olethan yhteydessä;

Heidi Komppa, puh. 050 5616877 / heidi.komppa@gmail.com

 tai

Pekka Suhonen, puh. 050 5360026 / pekka.suhonen@surffi.fi