Otavan-Erämiehet ry

Page
Menu
News
Olet täällä:   Etusivu > Uutiset

Uutiset

 Torstaina 21.11. Merrasmäki-Hasa HIRV-koemaastona. Jos kysyttävää, yhteys Karjalaisen Mattiin p. 040 501 5596!

 

Huomioittehan, että jos joku haluaa vielä mukaan peuraporukkaan (tämä ei edellytä hirviporukassa mukana oloa), niin ilmoittautukaa Herrasen Villelle, p. 0500 172886, peurajahti aloitetaan vasta lumien tultua. 

  

 Kesäkokouksessa keskusteltiin vierasmaksun maksukäytännöstä, joiltakin tämä on saattanut päästä unohtumaan jahdin tiimellyksessä. Vierasmaksu tulee olla maksettuna ennen kuin metsälle lähdetään, maksu (10 €) suoritetaan seuran tilille FI95 5271 0420 1169 73 ja maksukenttään tulee mainita "isännän" eli seuran jäsenen nimi, kenen kanssa metsällä ollaan ja mielellään metsästyspäivämääräkin. Vierasmaksujen suorittamista tullaan seuraamaan kuluvana metsästyskautena ja mikäli joku tuntee omatuntonsa kolkuttavan, vierasmaksuja saa ja pitää suorittaa myös jälkikäteen, mikäli unohduksia sattuu. Mikäli vierasmaksujen suorittamisesta on jotakin kysyttävää tai epäselvyyksiä, asian tiimoilta voi olla yhteydessä esimerkiksi Anttiin, p. 0500 863475. 

 

Seuralle on luotu ajankohtaisista asioista tiedottamista varten jäsenistölle oma WhatsApp-ryhmä. Mikäli sinua ei ole vielä ryhmään lisätty, laitathan viestiä Janille, p.  040 5281153 niin pääset ryhmään mukaan!

  

Huom! OEM on tänä vuonna siirtynyt Suomen Metsästäjäliiton kautta tapahtuvaan jäsenmaksujen laskutukseen. Tämän vuoksi Metsästäjäliiton kautta tulleet laskut maksetaan Metsästäjäliiton tilille, käytättehän siis laskua maksaessanne laskussa olevia tietoja. Jos olet maksanut jäsenmaksun omatoimisesti ennakkoon Erämiesten tilille tai laskutuksesta on muuten kysyttävää, olethan yhteydessä Heidiin, p. 050 5616877!

 

7-seuran pilkkikilpailut järjestettiin lauantaina 30.3. aurinkoisessa, joskin tuulisessa kevätsäässä. Joukkueita kilpailuun osallistui 5 ja kilpailijoita yhteensä 24. Joukkuekilpailussa voiton vei Otavan Erämiehet reilulla 13 kg:n tuloksella. Myös naisten sarjan voitto tuli Erämiehiin Heidi Alisalo-Liukkoselle! Yleisessä sarjassa kymmenen parasta:

1. Pekka Suhonen 3780 g (OEM)

2. Tapio Mesiäinen 3060 g (OEM)

3. Antti Liukkonen 2300 g (OEM)

4. Sauli Hokkanen 1840 g (MRM)

5. Seppo Myyryläinen 1620 g (PEK)

6. Jorma Komppa 1423 g (OEM)

7. Pentti Vahvaselkä 1385 g (VE)

8. Mauri Torniainen 1195 g (MT HS)

9. Markku Huttunen 1190 g (PEK) Isoin kala 555 g!

10. Antti Tuukkanen 1000 g (PEK)

 

HUOM! Kyrönpellon ampumaratojen käyttäjät, numero johon radoille menemisestä ilmoitetaan, on muuttunut! Uusi numero 04 552 974 06 90!

 

 

Kyrönpellon hirviradan käyttövuorot 2019 lisätty Ratavuorot-välilehdelle!

 

Loppiaisena 6.1.2019 päättyi yhteislupa-alueen ilvesjahti! Kuvassa saaliin kanssa ampuja Mikko Nieminen sekä jahdissa avustanut suomenajokoira Raja-Alhon Sutki ja omistajansa Juhana Hirn!

 

 

Seuran sihteeri tiedottaa!

 

Himppasen tuntuu olevan epäselvyyttä tuossa Omariistassa ja jäseneksi liittymisessä. Siitä ei tule sähköpostiin kutsua, vaan kutsu on olemassa omariistassa (niillä, joiden metsästäjänumeron tiedän). Useampikin jo käyttää omariistaa, muttei ole jäsenenä. Monilla on varmaan myös se tilanne, ettei ole kerran sisään mentyään koskaan kirjautunut ulos. Tehkääpä se, kirjautukaa uudelleen (samalla tulee käyttöön viimeinen versio ohjelmasta) ja sitten: kattokaa tää video, siinä opastetaan, miten jäseneksi liitytään. https://www.youtube.com/watch ja sitten vielä tämä https://www.youtube.com/watch

Reviiriin liittymisestä tulee sähköpostikutsu, tarkastakaa myös roskapostilaatikko, mutta vain niille, joiden sähköpostin tiedän.

 

 

Tervehdys kaikille.
Vuokramaiden vienti Reviirin sähköiseen järjestelmään etenee, syksyksi pitäisi olla valmista. Sen jälkeen kaikilla jäsenillä on mahdollisuus tarkastella alueita joko kotikoneella tai älykännyllä metsässäkin.
Tämä vaatii kuitenkin b-barkin ilmaisversion lataamisen puhelimeen.
Samassa yhteydessä on päivitetty myös OmaRiistan ohjelmassa hirvialueita, nekin saa kännykkään. Ohjelma on ilmainen. Myöskin Reviirin kartat saa näkymään OmaRiista-ohjelmassa.
Nämä kun on valmiit, kaikilla on tieto luvallisista alueita ja mitä siellä saa metsästää (edellyttää tietysti tietoteknisiä laitteita).
Jäsenistöltä tämä edellyttää seuraavia asioita: tutustukaa ennakkoon Reviiriin ominaisuuksiin. OmaRiistan käytöstä löytyy oikein hyviä video-ohjeitakin, joiden avulla jäseneksi kirjautuminen tms. kyllä selviää. Toistaiseksi Reviiriin on kutsuttu vain pieni osa jäseniä, lähinnä käyttäjiä, koska karttatyö on vielä kesken. Samoin OmaRiistassa kutsuttuja jäseniä on vain muutamia. Tästä johtuu, että allekirjoittanut on tilastojen mukaan kaatanut viime syksyn hirvistä yli 90%.
Asia korjaantuu OmaRiistan osalta ensi syksynä, kun saadaan kaikki hirvi/peuraporukkaan osallistuvat kutsuttua jäseniksi ohjelmaan, silloin kaadot ja havainnot menevät oikeille henkilöille.
Jotta kummassakin ohjelmassa tuo jäseneksi kutsuminen onnistuu, tarvitaan kaikilta, jotka haluavat karttoja tarkastella, metsästyskortista löytyvä henkilökohtainen metsästäjänumero sekä sähköpostiosoite ja puhelinnumero.
Ilmoitus on kätevintä tehdä sähköpostilla minulle (pekka.suhonen@surffi.fi). Jos joku ei omista sähköpostia, metsästäjänumeron voi ilmoittaa vaikka tekstiviestillä (050-5360026) tai soittamalla.
Vaikka joku hirvenmetsästäjistä ei halua/voi näitä ohjelmia käyttää, metsästäjänumeron tarvitsen kuitenkin OmaRiistaa varten.

 

Kotisivujen päivitystä ja seuraa koskevissa tiedotusasioissa olethan yhteydessä;

Heidi Komppa, puh. 050 5616877 / heidi.komppa@gmail.com

 tai

Pekka Suhonen, puh. 050 5360026 / pekka.suhonen@surffi.fi

 

 

Page
Menu
News

Uutisotsikko

 

Uutisotsikko 2

Uutisotsikko 3

Page
Menu
News

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Kirjaannu