Otavan-Erämiehet ry

Page
Menu
News
Olet täällä:   Etusivu > Toimikunnat ja jaostot > Kennel > Vuosi 2010

Vuosi 2010

Otavan Erämiehet ry

Kennel jaoston vuosi 2010

Seurapirtillä järjestettiin hirvenhaukkutuomareiden perus- ja jatkokurssit elokuussa. Osanottajia oli mukavasti. Elokuussa 2010 järjestettiin yhdessä Pekkolan Eränkävijöiden kanssa Rantakylässä ryhmänäyttelyt.

Näyttelyihin osallistui noin 300 koiraa ryhmistä 5,6 ja 8. Syyskuun lopulla Suur-Savon dreeverikerhon kanssa järjestettiin Suur-Savon piirinmestaruus kisat dreevereille. Vaikka tulostaso jäi vaatimattomaksi kaikkien viiden osallistujan kohdalta erinomaiset puitteet ja hyvä kennelhenki jäivät koiraväen mieleen. Kisat voitti Tenho Pulkkisen omistama kymmenvuotias Roope. Kisojen ylituomarina toimi Markku Silvennoinen.

Pekkolan kanssa järjestetyissä haukkukokeissa oli 12 koiraa. Tulostaso oli erinomainen. Ylituomarina toimi Juhani Kukkonen.

Joulukuuksi suunnitellut ajokoirien ajokokeet jouduttiin peruuttamaan osallistuja pulan takia.

Otavan Erämiesten maastot olivat syksyn aikana useiden kokeiden koettelu maastoina ja jäsenet sekä kilpailivat että toimivat tuomareina ahkerasti. Kiitokset tuomareille ja oppaille.

Seuranjäsenten koirien meriittejä

Heikki Heiskasen norjanharmaa Lokanpellon Lissu AVO 1

Heidi ja Jorma Kompan norjanharmaa Kalliorannan Atte AVO 1

Mikko Kuitusen yhtiö norjanharmaa Kalliorannan Arttu AVO 1

Heidi Alisalo-Liukkosen norjanharmaa Niittytien Otto AVO 1

Suunnitelmia

Vuodelle 2013 on haettu kaikkien rotujen näyttelyitä yhdessä Pekkolan Eränkävijöiden, Mikkelin riistamiesten, Asilan Erän ja Viran Metsästysseuran kanssa. Syksyllä olisi tarkoitus järjestää syys- lokakuun vaihteessa kahden viikon kokeet sekä ajokoirille että dreevereille. Ja tietenkin perinteiset hirvihaukut joulukuussa.

Page
Menu
News

Uutisotsikko

 

Uutisotsikko 2

Uutisotsikko 3

Page
Menu
News

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Kirjaannu